Magazin CONSTANTA: Str. Bucuresti colt cu Bd. Al. Lapusneanu, (zona giratoriu)Tel.: 0241.623.060; Mobil: 0751.900.900

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

 

 

Panouri solare plane - Instalatii Solare

Panouri_plane_germane

PANOURI THERMIC ENERGY - GERMANIA - 525Kw/h/mp/an

Panourile solare plane pentru apa calda menajera sunt construite in general pe principiile tehnice clasice. Suprafetele " negre " care absorb radiatiile solare si care vor fi transformate cu ajutorul panoului plan in energie termica au un rol extrem de important. 

Cea mai importanta parte a panoului solar este suprafata absorbanta de care depinde performanta colectorului si respectarea parametrilor intr-o mare masura, deoarece absorbantul lucreaza in conditii dificile - la temperaturi de functionare joase si inalte. Importanta cruciala consta in calitatea materialelor si a tehnologiei de productie.

GARANTIE 10 ANI

Panou solar plan - panouri plane
PANOURI PLANE - THERMIC ENERGY - GERMANIA - 525Kw/h/mp/an

FK 206 - 2 mp

FK 253 - 2,5 mp

 

 

Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy
Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy
Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy

Pret fara TVA - 1.330 Lei

Pret fara TVA - 1.690 LeiPANOURI PLANE - CERTIFICATE DE TEST SI CALITATE
Panourile solare plane pentru apa calda menajera Made in Germany sunt insotite de certificate de test si calitate si au 10 ANI GARANTIE. Calitatea panourilor a fost confirmata prin teste independente. Ele au fost în 2007, la Institutul de Solar Energy Research (ISFH) în Hameln, 12975-1/2 testate cu succes in conformitate cu ISO Germania si sunt certificate fiecare cu Solar Keymark. Prin modernizarea continua si automatizarea proceselor de fabricatie, a panourilor solare, calitatea a fost inbunatatita. Costurile dupa aceasta evolutie au ramas aceleasi in ciuda cresterii preturilor materiilor prime in mare parte neschimbate.

Panouri_plane_de_calitate